Yhden pannun tonnikalapasta
Italialainen herkku helposti yhdellä kattilalla
Tonnikalapasta on herkullinen ja nopea ruoka arjen kiireisiin. Valmistamalla tonnikalapastan yhdessä pannussa säästät aikaa ja vaivaa keittiössä. Tässä artikkelissa jaamme kanssasi reseptin herkulliseen yhden pannun tonnikalapastaan.
Ainekset:
- 250g pastaa (esim. spagettia tai penneä)
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl oliiviöljyä
- 1 tl kuivattua basilikaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl suolaa
- 0,5 tl mustapippuria
- 1 tölkki tonnikalaa vedessä
- 1 tl sitruunamehua
- 1 dl kermaa
- Raastettua parmesaania
Valmistus:
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja lisää silputtu sipuli sekä valkosipuli. Kuullota hetki.
- Lisää mausteet (basilika, oregano, suola, mustapippuri) ja sekoita hyvin.
- Kaada tonnikala siivilästä valutettuna pannulle. Sekoita tasaisesti.
- Lisää keitetty pasta pannulle tonnikalan kanssa ja sekoita hyvin.
- Valuta joukkoon sitruunamehu ja kerma. Sekoita kunnes kastike on tasainen.
- Anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
- Tarjoile tonnikalapasta raastetulla parmesaanilla maustettuna.
Tonnikalapasta on valmis nautittavaksi. Voit halutessasi koristella annoksen tuoreella persiljalla tai chilillä.
Tämä yhden pannun tonnikalapasta on loistava vaihtoehto arjen kiireisiin, sillä sen valmistus on nopeaa ja helppoa. Voit myös varioida reseptiä lisäämällä esimerkiksi oliiveja, kirsikkatomaatteja tai pinaattia.
Kokeile rohkeasti erilaisia makuyhdistelmiä ja löydä oma suosikkisi tästä herkullisesta ja helppotekoisesta tonnikalapastasta!
Makkarastroganoff – Herkullinen Arkiruoka • Gluteeniton pannukakku – Täydellinen ohje herkulliseen pannukakkuun • Omenariisipuuro – Herkullinen ja Helppo Ohje • Tuorepuuro – Herkullinen ja Helppo Aamupala • Club Sandwich – Herkullinen resepti ja ohjeet • Aurajuusto lihapullat – Herkullisen täyteläinen makuelämys • Herkulliset Mustikkapullat ja Pienet Mustikkapiirakat • Grillikylki Uunissa – Herkullisen Porsaankyljen Valmistus • Kuohukerma reseptit ja vinkit – Herkullisia ja helppoja vaihtoehtoja • Tuorejuusto ja Kerma: Maistuvia Yhdistelmiä •