Vadelma Lakritsi Juustokakku – Parhaat Reseptit Herkutteluun

Tervetuloa herkullisen vadelma lakritsi juustokakun maailmaan! Tässä artikkelissa jaamme sinulle parhaat reseptit, vinkit ja ideat tämän makuelämyksen luomiseen omassa keittiössäsi. Vadelma ja lakritsi muodostavat täydellisen makuparin, joka vie kielen mennessään.

Vadelma Lakritsi Juustokakku – Ainekset:

  • 250g digestive-keksejä
  • 100g voita sulatettuna
  • 400g maustamatonta tuorejuustoa
  • 200g rahkaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 150g sulatettua valkosuklaata
  • 1 dl vadelmahilloa
  • 1 rkl lakritsijauhetta

Valmistusohje:

  1. Murskaa digestive-keksit ja sekoita sulatettu voi niihin. Painele seos leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan.
  2. Vatkaa tuorejuusto, rahka, sokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon sulatettu valkosuklaa ja kananmunat yksi kerrallaan.
  3. Jaa taikina kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan vadelmahillo ja toiseen lakritsijauhe.
  4. Kaada vadelmataikina vuokaan ja päälle lakritsitaikina. Tee veitsellä pyörivä liike varovasti, jotta värit sekoittuvat hieman toisiinsa.
  5. Paista juustokakku uunissa 160 asteessa noin 45-50 minuuttia. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi.

Vinkkejä:

Koristele kakku tuoreilla vadelmilla ja lakritsirouheella ennen tarjoilua. Voit myös lisätä annoksen kylkeen vaniljakastiketta tai kermavaahtoa tuomaan lisämakua.

Kokeile rohkeasti erilaisia variantteja, kuten vadelmamoussekakkua tai lakritsi täytekakkua. Näillä resepteillä voit yllättää vieraasi ja hemmotella makunystyröitäsi. Hyvää herkutteluhetkeä!

Valiojogurtti: Herkullista ja Laktoositonta Nautintoa!Maito monipuolisena raaka-aineenaUunimunakas – Herkullisen Kuohkea Ja Helppo ValmistaaSitruunapalat – Ihanan raikas herkkuvaihtoehtoGluteeniton leivonta: Nauti herkullisista gluteenittomista leivonnaisistaLeivontavinkkejä ja reseptejä arkeen ja juhlaanUunibanaanit – Herkullinen ja Helppo Jälkiruoka UunistaTäytetyt paprikat kasvis – Herkullinen ja terveellinen vaihtoehto