Raparperi-kaurapaistos Valio

Raparperi crumble – Herkullinen ja helppo jälkiruoka

Raparperi on keväinen herkku, joka sopii mainiosti erilaisiin leivonnaisiin. Raparperi-kaurapaistos eli raparpericrumble on suosittu jälkiruoka, joka yhdistää kirpeän raparperin pehmeään muruseokseen. Valion raparperi-kaurapaistos on herkullinen valinta niin arkeen kuin juhlaan.

Raparperi-kaurapaistoksen valmistus

Raparperi-kaurapaistoksen valmistus on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain muutamia perusaineita ja hetken aikaa uunissa. Tässä Valion raparperi-kaurapaistoksen resepti:

  1. Ainekset:
    • Raparperia
    • Sokeria
    • Voitaa
    • Kaurahiutaleita
    • Vehnäjauhoja
    • Vaniljasokeria
    • Kanelia
  2. Valmistusohje:
    • Pese raparperit ja leikkaa ne pieniksi paloiksi.
    • Sekoita raparperipalat sokerin kanssa ja laita ne uunivuokaan.
    • Valmista muruseos sekoittamalla sulatettu voi, kaurahiutaleet, vehnäjauhot, vaniljasokeri ja kaneli.
    • Ripottele muruseos raparperipalojen päälle.
    • Paista uunissa kunnes pinta on kullanruskea.

Raparperi-kaurapaistoksen tarjoilu

Valmis raparperi-kaurapaistos tarjoillaan yleensä hieman jäähtyneenä vaniljakastikkeen tai jäätelön kera. Raparperi crumble maistuu parhaimmalta tuoreena, mutta sitä voi myös säilyttää jääkaapissa ja lämmittää tarvittaessa uudelleen.

Raparperi-kaurapaistos on oiva valinta niin arjen hemmotteluhetkiin kuin juhlaviin tilaisuuksiin. Se on helppo valmistaa etukäteen ja tarjoilla lämpimänä tai kylmänä, ja sopii mainiosti monenlaisille ruokailijoille.

Suklaa Mansikka KakutPorkkanalaatikon ValmistusohjeetKreikkalainen Leipä – Herkullinen ja Täyttävä Vaihtoehto ArkeenMaalaissalaatti: Helppo ja Herkullinen RuokalajiLohen Savustus: Perusteet ja Parhaat Käytännöt SähkösavustimellaMunatoti – Perinteinen joulujuoma herkullisella reseptilläVispipuuro – Herkullinen Perinneherkku Suomalaisessa KeittiössäSienikeitto – Parhaat Reseptit ja VinkitKoskenlaskija Sienikeitto – Herkullisia Reseptejä ja Vinkkejä