Punajuurikiusaus ja Punajuuripaistos Koskenlaskija

Punajuurikiusaus

Punajuurikiusaus on herkullinen ja ravitseva ruokalaji, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Punajuuret ovat monipuolinen kasvis, joka sisältää paljon ravinteita ja antaa ruoalle kaunista väriä.

Ainekset:

  • Punajuuria
  • Koskenlaskija-juustoa
  • Kermaa
  • Ruokakermaa
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Valkosipulia
  • Sipulia
  • Voita

Valmistus:

  1. Kuori ja viipaloi punajuuret.
  2. Paista sipulia voissa pannulla.
  3. Lisää punajuuriviipaleet pannulle ja kypsennä hetki.
  4. Mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulilla.
  5. Lisää kerma ja ruokakerma seokseen.
  6. Murusta joukkoon Koskenlaskija-juustoa.
  7. Kypsennä uunissa kunnes punajuuret ovat pehmeitä ja juusto sulanutta.

Punajuuripaistos Koskenlaskija

Punajuuripaistos Koskenlaskija on mainio vaihtoehto perinteiselle punajuurilaatikolle. Tässä reseptissä Koskenlaskija antaa ruoalle herkullisen juustoisen maun.

Tarvitset:

  • Punajuuria
  • Koskenlaskija-juustoa
  • Kermaa
  • Ruokakermaa
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Voita

Ohje:

  1. Kuori ja raasta punajuuret.
  2. Sekoita kulhossa punajuuriraaste, kerma, ruokakerma ja mausteet.
  3. Lusikoi seos uunivuokaan.
  4. Murusta päälle Koskenlaskija-juustoa.
  5. Paista uunissa kunnes pinta on kullanruskea.

Toivottavasti nämä punajuurireseptit inspiroivat sinua luomaan herkullisia ja terveellisiä aterioita!

Aurajuusto Kanapasta ja Muut Herkulliset ReseptitParhaat Gluteenittomat Kakkupohjareseptit PerunajauhoistaTonnikalalasagne – Herkullisen ruokalajin valmistusSitruunapasta: Herkullinen Italialainen RuokalajiVihreä Linssikeitto – Herkullinen ja Terveellinen VälipalaKesäkurpitsa Pasta: Herkullinen ja Helppo KesäruokavaihtoehtoUudet Perunat: Herkullisia Reseptejä ja VinkkejäVaaleat Mokkapalat: Herkullinen Leivonnainen Blondie-muodossaGluteenittomat Rahkapiirakat: Herkullisia ja Helppoja ReseptejäSima: Perinteinen ja Herkullinen Kotitekoinen Juoma