Piparijuustokakku Valio – Herkullinen Jouluinen Tarjoilu

Piparijuustokakku Valio on täydellinen herkku joulun juhlapöytään. Tämä resepti yhdistää perinteisen juustokakun pehmeään piparipohjaan, tuoden jouluista tunnelmaa jokaiseen suupalaa. Seuraavaksi esittelemme miten voit valmistaa herkullisen piparijuustokakun kotona.

Piparijuustokakun Valmistusohjeet:

Valmistaaksesi herkullisen piparijuustokakun tarvitset seuraavat ainesosat:

  • 250g Valio piparkakku tuorejuustoa
  • 200g piparitaikeetta
  • 100g sulatettua voita
  • 2dl vispikermaa
  • 1dl sokeria
  • 1tl vaniljasokeria
  • 3 liivatelehteä
  • Piparimuruja koristeluun

Valmistusvaiheet:

  1. Valmista piparipohja sekoittamalla piparitaike, sulatettu voi ja piparimurut.
  2. Painele pipariseos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin.
  3. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  4. Vatkaa vispikerma ja lisää sokerit sekä tuorejuusto joukkoon.
  5. Kuumenna pieni määrä kermaa ja sulata siihen liivatelehdet.
  6. Lisää liivateseos juustoseoksen joukkoon ja kaada seos vuokaan pohjan päälle.
  7. Anna kakun hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
  8. Koristele piparimuruilla ennen tarjoilua.

Piparijuustokakun Tarjoilu:

Piparijuustokakku on parhaimmillaan tarjoiltuna viileänä joulun herkutteluhetkissä. Voit viimeistellä herkun piparimurujen ja kermavaahdon kera, tuoden lisää makua ja näyttävyyttä tarjoiluun. Nauti herkku läheistesi kanssa ja tahkotaan yhdessä jouluista tunnelmaa!

Retkiruokaa trangialla ja nuotiolla – Herkullisia reseptejä ja ideoita retkilleMustaherukkajuustokakku – Herkullinen ja Raikas JälkiruokaPikamunkit – Nopea ja Herkullinen Vaihtoehto!Perunapizza – Herkullinen vaihtoehto perinteiselle pizzalleMokkapalojen Kuorrutus: Kaikki Tarvittava Paras Mokkapala Kuorrutteen ValmistukseenParas Piimäkakku IkinäOivariini vähärasvaisempi vaihtoehtoKoskenlaskija Cheddar: Parasta Juustoa KastikkeisiinKesäkurpitsa – Herkullisia reseptejä ja vinkkejä kesän suosikkivihanneksestaEton mess – Herkullinen englantilainen jälkiruoka