Osso Bucco – Herkullinen Italialainen Ruokalaji

Mikä On Osso Bucco?

Osso Bucco on perinteinen italialainen ruokalaji, joka tunnetaan erityisesti herkullisesta lihastaan ja täyteläisestä kastikkeestaan. Se valmistetaan yleensä naudan potkasta tai vasikanlihasta, joka haudutetaan hitaasti mureaksi.

Osso Bucco Resepti

Tässä herkullinen Osso Bucco resepti, joka on helppo valmistaa kotona:

  1. Ota naudan osso bucco-lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.
  2. Ruskista lihat kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
  3. Lisää pannulle pilkottua sipulia, valkosipulia, porkkanaa ja selleriä.
  4. Kaada sekaan tomaattimurska, lihaliemi, viini, timjami ja laakerinlehdet.
  5. Anna hautua matalalla lämmöllä kannen alla noin kaksi tuntia tai kunnes liha on mureaa.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla.

Osso Bucco Tarjoilu

Osso Bucco tarjoillaan perinteisesti risoton tai pastan kanssa. Ripottele päälle tuoretta persiljaa ja tarjoile hyvän punaviinin kera.

Lopuksi

Osso Bucco on herkullinen ja ravitseva ruokalaji, joka sopii mainiosti niin arkeen kuin juhlaankin. Sen valmistus vaatii hieman aikaa, mutta lopputulos on taatusti maistamisen arvoinen.

Samettinen Palsternakkapyree – Maukas Lisuke RuokapöytäänMunakoisovuoka – Herkullinen Italialainen ReseptiHerkulliset kasvisruoat – 15 helppoa reseptiäKolmen Suklaan Juustokakku – Herkullinen ReseptiSillikaviaari – Herkullinen Vaihtoehto VappupöytäänValio Kesätyöt: Jäätelökioski, laboratorio ja paljon muutaTonnikalapiirakka – Herkullisen Suolainen Pellillinen Arjen PelastajanaKalakeitto – Herkullisten kalaisten ateria