Mustikkapannukakku – Herkullinen ja Helppo Ohje
Halutessasi valmistaa jotain herkullista aamupalaksi tai makeaa välipalaa, kannattaa kokeilla mustikkapannukakkua. Tässä reseptissä opit valmistamaan mehevät ja mehukkaat mustikkapannukakut helposti omassa keittiössäsi.
Ainesosat:
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1,5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 3 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 50 g sulatettua voita
- 1 dl tuoreita mustikoita
Valmistusohjeet:
1. Taikinan valmistus:
Aloita sekoittamalla vehnäjauhot, sokerit ja maito keskenään kulhossa. Lisää sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Riko joukkoon kananmunat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin.
2. Mustikkapannukakun paistaminen:
Lisää taikinaan tuoreet mustikat ja sekoita varovasti. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää nokare voita pannulle. Kaada taikinaa paistinpannulle ja anna kypsyä kullanruskeaksi molemmilta puolilta.
3. Nauti herkullisista mustikkapannukakuista:
Kun pannukakut ovat kypsiä, tarjoile ne haluamiesi lisukkeiden kanssa. Voit valuttaa päälle vaahterasiirappia, ripotella tomusokeria tai tarjoilla ne tuoreiden marjojen ja kermavaahdon kera. Nauti herkullisista mustikkapannukakuista aamupalalla tai herkkupalana!
Mustikkapannukakut tarjoavat maistuvan ja terveellisen vaihtoehdon makealle herkuttelulle. Voit myös kokeilla vaihtelun vuoksi lisätä taikinaan muita marjoja tai hedelmiä makusi mukaan. Toivottavasti tämä resepti inspiroi sinua kokeilemaan uusia herkullisia pannukakkuja!
Gluteeniton munkki – Herkullisia tarjouksia • Sienikastike – Herkullinen ja Monipuolinen Lisuke • Puoloffee – Herkullinen ja helppo resepti • Fenkolin käyttö ja valmistus • Kvinoasalaatti – Herkullisen terveellinen vaihtoehto • Haudutettu riisipuuro – Herkullinen ja helppo resepti • Broilerivoileipäkakku Resepti • Kylmäsavupororouhe Piirakka – Herkullinen Herkku • Valio Ruokakerma – Herkullisen Ruoan Kulmakivi • Vegaaninen Juustokakku – Herkullinen ja Helppo Valmistaa •