Mansikka Valkosuklaa Kakku
Tervetuloa valmistamaan herkullista mansikka-valkosuklaakakkua!
Tiesitkö, että yhdistelmä mansikkaa ja valkosuklaata on täydellinen makupari leivonnassa? Tässä reseptissä opit valmistamaan mehevän ja herkullisen mansikka-valkosuklaakakun, joka takaa makuelämyksen kaikille kakuista pitäville!
Ainekset:
- 4 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 dl sulatettua valkosuklaata
- 150 g tuoreita mansikoita
- 2 dl kermaa
- 100 g mascarponea
- Vaniljasokeria maun mukaan
Valmistusohje:
- Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen.
- Kääntele sulatettu valkosuklaa taikinaan tasaisesti.
- Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.
- Paista kakkupohjaa uunin alatasolla 175 asteessa noin 25–30 minuuttia.
- Anna kakkupohjan jäähtyä ennen täyttämistä.
- Valmista täyte vatkaamalla kerma ja mascarpone kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää vaniljasokeri ja paloitellut mansikat täytteeseen.
- Leikkaa kakkupohja kahteen osaan ja kostuta kevyesti esimerkiksi vaniljamaidolla.
- Lisää mansikka-valkosuklaatäyte alimman kakkupohjan päälle ja aseta päällimmäinen osa varovasti päälle.
- Koristele kakku halutessasi esimerkiksi mansikoilla ja sulatetulla valkosuklaalla.
Herkullinen mansikka-valkosuklaakakku on valmis tarjoiltavaksi! Nauti sellaisenaan tai vaikkapa kahvin tai teen kanssa.
Tämä resepti sopii erinomaisesti juhlapöytään tai vaikkapa herkutteluhetkeen perheen ja ystävien kesken. Mansikka-valkosuklaakakku on yhdistelmä makeaa ja raikasta, joka sulattaa takuulla kaikkien sydämet!
Suppilovahverokeitto – Herkullinen ja Kermainen Sienikeitto • Valio Tukku – Aimon Tukku Tarjoaa Laadukkaita Tuotteita • Kalanmureke uunissa – Perinteinen ja maukas kotiruoka • Tandoorikana – Helppo ja maistuva resepti kotikokeille • Auradippi – Parhaiden juhlien tähti • Maustettu raejuusto ja Profeel raejuusto • Kermaviili monipuolinen raaka-aine • Helppoa tarjottavaa juhliin: Kesäjuhlien menuvinkit •