Kirsikkakakun resepti ja valmistusohjeet

Kirsikkajuustokakku – Herkullinen ja helppo leivonnainen

Kirsikkakakku on ihana herkku, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Kirsikoiden makeus yhdistettynä pehmeään juustokakkuun tekee tästä kakusta vastustamattoman. Valmistamalla kirsikkakakun Valion maukkailla tuotteilla varmistat maistuvan lopputuloksen. Seuraavaksi jaamme sinulle helpon ja mehevän kirsikkakakun reseptin.

Tarvittavat raaka-aineet:

  • Kakku pohja:
    • 200g digestive-keksejä
    • 100g voita sulatettuna
  • Juustotäyte:
    • 500g maustamatonta tuorejuustoa
    • 2 dl sokeria
    • 1 tl vaniljasokeria
    • 3 kananmunaa
    • 2 dl kermaviiliä
  • Päälle:
    • 1 prk (à 300g) kirsikkahilloa

Valmistusohje:

  1. Murskaa digestive-keksit tehosekoittimessa ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle ja painele tasaiseksi pohjaksi.
  2. Paista keksipohjaa uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Valmista juustotäyte: Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi kermaviili varovasti sekoittaen.
  4. Kaada juustotäyte keksipohjan päälle ja paista uunissa 175 asteessa noin 45–50 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.
  5. Anna kakun jäähtyä ja laita se jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  6. Lisää kirsikkahillo kakun päälle ennen tarjoilua.

Tarjoile mehevä ja herkullinen kirsikkakakku sellaisenaan tai vaniljajäätelön kera. Tämä kirsikkajuustokakku on varmasti vieraiden suosikki juhlissa ja tarjoaa makeaa lohtua arjen keskellä. Valmista kirsikkakakku Valion tuotteilla ja ilahduta läheisiäsi herkullisella herkulla!

Sienikastike – Herkullinen ja Monipuolinen LisukeSitruunamarenkipiiras – Herkullinen ja helppo reseptiMunakasrulla – Herkullinen ja Monipuolinen RuokalajiParhaat reseptit: Valkoviinikastike ja kermakastike kalalleMangorahka – Herkullinen Valinta Jokaiseen PäiväänMansikkakääretorttu – Herkullinen ja helppo reseptiNew York -juustokakku