Katkarapuruukku – Tulinen Katkarapukasari

Mikä on Katkarapuruukku?

Katkarapuruukku on suosittu ja herkullinen ruokalaji, joka valmistetaan tuoreista katkaravuista sekä mausteista. Se tarjoillaan yleensä kastikkeen ja riisin kera, ja se on tunnettu mausteisesta makuprofiilistaan.

Katkarapuruukun Valmistus

Valmistaaksesi herkullisen ja tulisen katkarapukasarin tarvitset seuraavia aineksia:

  • Tuoreita katkarapuja
  • Chilipaprikaa
  • Valkosipulia
  • Inkivääriä
  • Kookosmaitoa
  • Riisiä

Aloita valmistus kuumentamalla öljy kasarissa ja paista siinä chilipaprikaa, valkosipulia sekä inkivääriä. Lisää sitten katkaravut ja anna niiden kypsyä hetki. Kaada sekaan kookosmaito ja anna ruoan hautua miedolla lämmöllä.

Katkarapuruukun Tarjoilu

Valmis annos tarjoillaan höyryävän riisin ja tuoreiden yrttien kera. Voit halutessasi viimeistellä annoksen limettimehulla tuomaan raikasta makua. Katkarapuruukku sopii mainiosti niin arkipäivän lounaaksi kuin juhlavampaankin illallispöytään.

Yhteenveto

Katkarapuruukku on maukas ja helppo valmistaa oleva ruokalaji, joka sopii moniin eri tilanteisiin. Kokeile rohkeasti valmistaa tulinen katkarapukasari seuraavalla ruoanlaittokerralla ja ihastu herkullisiin makuihin!

Pääsiäismenu: Perinteiset ja Herkulliset PääsiäisruoatValio Oy – Suomen suosituin maitotuotteiden valmistajaCobb Salaatti – Herkullinen ja Terveellinen ValintaPorkkanalaatikon ValmistusohjeetKaikki mitä sinun tulee tietää vaniljakiisselistäTutustu Turkkilaiseen Jogurttiin: Terveyttä ja Makua YhdessäItaliansalaatti: Herkullisen perinteisen reseptin opasIrish Coffee Juustokakku ReseptiUuniohrapuuro – Parhaat Reseptit ja Vinkit